Bali / Villa Rosalia

Ihana majoitus Balilla, Villa RosaliaRakastan matkustelua ja minulle onkin jo puoli matkaa majoituksien etsiminen. Ihana katsella majoituksia, miettiä missä viihtyisin parhaiten ja fiilistellä sitä tunnetta, mitä sieltä toivottavasti saan. Luen paljon arvosteluja, jotta saisin mahdollisimman selkeän kuvan majoituspaikasta. Toki niitä on hyvä lukea hieman sormien läpi, koska aina mahtuu niitä mukaan, jotka eivät ole mihinkään tyytyväisiä. 

Aloitin hyvissä ajoin etsimään meille jotain ihanaa villaa Canggusta. Haluttiin jotain hieman speciaalia yhteisen loman alkuun ja sitä me kyllä myös saatiin. Kriteereinä oli yksityinen villa omalla altaalla, mielellään kävelyetäisyydellä rannasta ja suht. läheltä "keskustaa". Majoituksia löytyi paljon, mutta meidän hintaluokkaan ja toiveisiin osui parhaiten tämä Villa Rosalian. Villa Rosaliaan sisältyi yhden suuntainen lentokenttäkuljetus, joten meitä odotti heti kentällä, Balille saavuttuamme nimikyltillä varustettu kuljettaja. Suoraan kohti villaa, joten ei tarvinnut liikaa pohdiskella, että minnekkä meidän täytyy mennä.
Villalle saavuttuamme, pääsimme toteamaan majoituksen samantien loistavaksi valinnaksi. Ihan mieletön, ei oltu edes osattu odottaa näin upeaa, kuvat eivät kerro koko totuutta. Upea iso uima-allas, oleskelutila ja keittiö ulkosalla altaan vieressä. Iso, puhdas makuuhuone, suurilla ikkunoilla. Valtava sänky ja paljon tyynyjä. Kylpyhuone oli myös iso ja todella puhdas. Ihana amme suuren ikkunan vieressä. Sänkymme päälle oli kirjailtu ruusunlehdillä valtava sydän ja amme oli täytettynä ja veden päällä kellui jälleen paljon ruusunlehtiä.

Meidät otettiin todella ystävällisesti vastaan ja henkilökunta oli todella avuliasta. Vartiointi toimi myös 24/7. 
Majoitukseen kuului myös aamiainen. Oli lista mistä saimme valita mitä haluamme syödä ja ajan saimme toivoa 7.00-10.00 välille. Aamulla siis klo. 9.00 oveemme koputettiin ja mukava henkilökunta tuli valmistamaan meille aamiaista. Aika ihanaa😍
Villalta matkaa rannalle (Echo beach) tuli rauhallisesti kävellen noin 15minuuttia. Canggun pääkadulle, (jos se sellainen oli) tuli matka puolisentuntia. Villan lähettyviltä löytyi myös useampi oikein hyvä ruokapaikka ja valkattiin niitä aina Tripadvisorin perusteella. Vierestä löytyi myös useampi hierontapaikka ja muutamia kauppoja, mistä sai ostettua mitä nyt ikinä halusikaan. 
Alkuloma me tosiaan ei vielä edes vuokrattu skootteria, sillä puolet päivästä nautittiin kuitenkin villalla ja kävellen pääsi ihan riittävän pitkälle. Haluttiin ottaa alkuun chillisti ja tutustua lähialueisiin. Loppulomasta meillä kuitenkin oli jo mopo alla, joten kulkemisesta tuli entistä nopeampaa (ja hyötyliikunta jäi nollaan :D).

Meidänhän oli tarkotus toinen parempi majoitus varata sitten loman loppuun. Pikkuhiljaa lomamme lopun lähestyessä, päädyimme palaamaan vielä neljäksi yöksi Cangguun. Jälleen katsastelin majoitustarjontaa, vertailin ja puljailin... Ja niin siinä sitten kävi, että palasimme takaisin Rosalia Villaan. Se oli hinta/laatusuhteeltaan paras mitä mielestäni oli tarjolla ja miksipä sitä hyvää vaihtamaan.  

Majoitushan siis kustanti valtavat 80€ yötä kohden, eli kokonaiset 320€ neljältä yöltä. Tämä jaettuna vielä meille kahdelle, eli 40€/yö/per.naama. Mun mielestä ihan järjettömän edullinen tuollaisesta villasta! Ikinä ei Thaimaassa saataisi tuolla hinnalla mitään vastaavaa (toki ollaan aina reissattu siellä kovimpaan sesonkiaikaan ja nyt täällä Balilla oltiin off-seasonilla). Ja mitä tuolla suomessa saa? Tuskin edes omenahotellia Helsingistä. Hinta-laatu-suhde oli todella loistava.
Muutoin meidän majoitukset Balilla osui 14e-40e/yö, mutta niistä meinasin koota vielä oman pienen postauksen. 


- Riina

Kommentit

Suositut tekstit