Come back!

Hola!

Se olis täällä taas, nimittäin meikäläisen blogi!
Se aito ja alkuperäinen, mistä joskus aloitinkin. Piilotin kaikki vanhat tekstit (niitä oli paljon..) ja aloitanpa sitten ihan puhtaalta pöydältä tän homman. Ihan omana itsenäni, ilman sponsoreita, ilman paineita ja ilman mitään vastuuta. ;)

Olen jahkaillut tätä starttia jo pitkän tovin..  Elämässä on tapahtunut sen verran isoja asioita tässä blogi tauon aikana, että en yksinkertaisesti tiennyt mitä kirjoittaa, mistä aloittaa. Enkä tiedä oikein vieläkään :D Aloitan nyt kuitenkin.

Istun parhaillaan autossa matkalla kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää. Kolmen viikon lomamme Thaimaan auringon alle on alkanut ja samalla on loistava hetki aloittaa tämä kirjoittaminen. Meinaan tässä tunnin sisään muokkasin puhelimelta käsin blogin ulkoasun uuteen uskoon, joten enpäs tiedä itsekkään mille koko blogi näyttää tietokoneelta käsin :D
Ajattelin  kirjoitella reissun päältä matkastamme ja mennä tän kirjoittamisen kanssa niinku go with a flow, te tiiätte, voi siis tulla ihan mitä vaan tai sitten ei tuu mitään ;)

Nyt on siis päästy yli alottamisen tuskasta, joten tästä on nyt hyvä jatkaa...
Palataan asiaan <3

Kommentit

Suositut tekstit