Krabilla!

Ao nang / Railay

(Tää netti ei lataa puoliakaan kuvia tänne, joten niitä  enemmän instan puolella, nimellä riinasaastamoinen.)

Kolme  yötä takana täällä Krabilla. Aurinkoa ja hellettä on riittänyt, mutta iltaisin ilman on raikastanut melkoinen rankkasade. Sehän ei ole meitä haitannut, kunhan vain päivisin paistaa;) 
Ao nangilla ollaan ekaa kertaa ja ensivaikutelma on aika turistoitunut. Sen tiesin toki jo etukäteen, eli ei tullut kovinkaan yllätyksnä. Suomalaisia on myös todella paljon ja aika meluisaa, verrattuna vaikka Lantalle. Upeat vuorimaisemat kuitenkin ja niinkuin kaikkialla Thaimaassa, hyvää ruokaa. Onpahan tullut täälläkin käytyä. 
Meillä on täällä isommalla porukalla oma villa kolmeksi yöksi, jossa kyllä kelpaa majailla. Suuret oleskelutilat sisällä kuin ulkonakin. Iso allas ja aurinkotuoleja. Hyvää seuraa ja rento meininki.

Eilen reissattiin päiväreissu Railaylle, missä ollaankin majoituttukin pari kertaa. Päivisin Railay tosin on hyvinkin täynnä turisteja, mutta iltaisin/aamuisin ihanan rauhallinen. Majoitus meillä on ollut aiemmilla reissuilla aivan Railayn toisessa päässä, omassa rauhassa, jossa mieli todella lepää. Reissumme tänään oli ihan siitä syystä, että haluttiin kiivetä jälleen ihailemaan upeaa laguunia. Kahdesti olen siellä käynyt, mutta en ole vieläkään kyllästynyt. Tulee hyvä treeni samalla, kun kiipeää ylös ja alas, upeiden maisemien puitteissa. Tosi kivaa hommaa! Tällä kertaa reitti oli kuitenkin hyvin mutainen sateiden vuoksi, joten se toi hommaan ihan uuden lisähaasteen, huh! Meikäläinen nynnyili, enkä uskaltanut laskeutua ihan laguunille saakka, mutta Max ja Jomppa kävi kyllä siellä vähän pulikoimassa. Tulipahan hyvä hiki pintaan:) 

Aamut on startannut reippaalla lenkillä rannalle ja se onkin mulle aina yksi päivän parhaista hetkistä lomalla! Lenkit vetäsen yleensä juosten ja rannalla toisinaan jonkun jumpan vetäsen siihen kylleen, mutta tänäänpä unohdin napata vesipullon/rahaa mukaan ja loppumatkasta ei kyllä enään juoksu paljoa kulkenut.. Kuumuus veroittaa, joten ei enään urheilua ilman vettä! Muistan sen kyllä varmasti ensi kerralla:)


Kovasti jo odottelen, että päästään huomenna mun lempisaarelle, eli sinne Koh Lantalle. Olen käynyt siellä reissujeni varrella jo usean kerran ja fiilis onkin kuin kesämökille matkaisi<3 Sen jälkeen kohteen olisi Koh Lipe - Koh Libong ja loppuun vielä yksi yö Bangkokissa.

Ollaan kuulolla! :)

Kommentit

Suositut tekstit